Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 89
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Використання борошна сорго в технології дієтичних безглютенових пряників | Кучерук, З. І.; Сирцов, О. В. |
2019 | Використання зерен кіноа для збагачення білком борошняних кондитерських виробів | Сімакова, О. О.; Самойлова, Ю. П. |
2019 | Технологія пісочного печива з додаванням рисового борошна | Демічковська, М. П.; Педик, О. О. |
2019 | Перспективність застосування шротів плодів шипшини та зародків пшениці в технології житнього хліба | Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В. |
2019 | Технологія кольорових макаронних виробів із додаванням збагачувальної рослинної сировини | Гревцева, Н. В.; Назаренко, Я. О. |
2019 | Дослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберігання | Артамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Мясоєдов, О. Ю.; Гладка, О. В. |
2019 | Вплив мікробного полісахариду ксампану на показники якості пісочного печива на суміші олій | Самохвалова, О. В.; Метасова, І. В. |
2019 | Борошняна кондитерська продукція для військовослужбовців | Свідло, К. В.; Лимар, А. А. |
2019 | Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тіста | Олійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В.; Трушина, М. А. |
2019 | Використання виноградного порошку в технології печива біскотті | Гревцева, Н. В.; Ізюм, Д. Е. |
2019 | Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукції | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Дуднік, Д. С. |
2019 | Оцінка якості печива з додаванням порошку гарбуза | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Дубнюк, О. С. |
2019 | Вплив кріодобавок на стан води в мармеладі | Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Догадіна, Д. С.; Демішева, К. Е. |
2019 | Використання виноградного порошку в технології житньо-пшеничного хліба | Гревцева, Н. В.; Даценко, В. М. |
2019 | Вплив шроту плодів шипшини на показники якості житньо-пшеничного хліба | Олійник, С. Г.; Гутовський, П. Ю. |
2019 | Перспективи використання борошна пшениці ваксі в технології борошняних кондитерських виробів | Запаренко, Г. В.; Грубник, В. В. |
2019 | Використання виноградного порошку в технології кондитерської глазурі | Гревцева, Н. В.; Городиська, О. В.; Філь, І. Д. |
2019 | Вплив порошку топінамбура на якість вівсяного печива | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Вороніна, Н. С. |
2019 | Удосконалення технології пряників сирцевих із використанням мікробних полісахаридів | Самохвалова, О. В.; Вернієнко, І. А. |
2019 | Особливості використання нутового борошна в технології тістечок Macarons | Самохвалова, О. В.; Верешко, А. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 89