Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. : [89] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 89
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання борошна сорго в технології дієтичних безглютенових пряниківКучерук, З. І.; Сирцов, О. В.
2019Використання зерен кіноа для збагачення білком борошняних кондитерських виробівСімакова, О. О.; Самойлова, Ю. П.
2019Технологія пісочного печива з додаванням рисового борошнаДемічковська, М. П.; Педик, О. О.
2019Перспективність застосування шротів плодів шипшини та зародків пшениці в технології житнього хлібаСтепанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.
2019Технологія кольорових макаронних виробів із додаванням збагачувальної рослинної сировиниГревцева, Н. В.; Назаренко, Я. О.
2019Дослідження стійкості забарвлення мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберіганняАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Мясоєдов, О. Ю.; Гладка, О. В.
2019Вплив мікробного полісахариду ксампану на показники якості пісочного печива на суміші олійСамохвалова, О. В.; Метасова, І. В.
2019Борошняна кондитерська продукція для військовослужбовцівСвідло, К. В.; Лимар, А. А.
2019Вплив шроту насіння вівса на м ікробіологічні процеси дозрівання житньо -пшеничного тістаОлійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В.; Трушина, М. А.
2019Використання виноградного порошку в технології печива біскоттіГревцева, Н. В.; Ізюм, Д. Е.
2019Перспективи використання порошку м’якоті кавуна в технології бісквітної продукціїШидакова-Каменюка, О. Г.; Дуднік, Д. С.
2019Оцінка якості печива з додаванням порошку гарбузаШидакова-Каменюка, О. Г.; Дубнюк, О. С.
2019Вплив кріодобавок на стан води в мармеладіАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Догадіна, Д. С.; Демішева, К. Е.
2019Використання виноградного порошку в технології житньо-пшеничного хлібаГревцева, Н. В.; Даценко, В. М.
2019Вплив шроту плодів шипшини на показники якості житньо-пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Гутовський, П. Ю.
2019Перспективи використання борошна пшениці ваксі в технології борошняних кондитерських виробівЗапаренко, Г. В.; Грубник, В. В.
2019Використання виноградного порошку в технології кондитерської глазуріГревцева, Н. В.; Городиська, О. В.; Філь, І. Д.
2019Вплив порошку топінамбура на якість вівсяного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Вороніна, Н. С.
2019Удосконалення технології пряників сирцевих із використанням мікробних полісахаридівСамохвалова, О. В.; Вернієнко, І. А.
2019Особливості використання нутового борошна в технології тістечок MacaronsСамохвалова, О. В.; Верешко, А. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 89