Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1231-1240 of 2472 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Лікарські та пряно-ароматичні рослини в технології булочних виробівЛебеденко, Т. Є.; Гулько, Г. В.; Кожевнікова, В. О.
2015Удосконалення технології хліба підвищеної харчової та біологічної цінностіЛисюк, Г. М.; Кравченко, О. І.; Глуховський, О. О.
2015Підвищення якості та харчової цінності панкейківСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Богдзевич, К. В.; Тарасова, В. Л.
2015Дослідження властивостей крохмалю з термічно обробленого борошна амарантуКучерук, З. І.; Галич, А. О.
2015Технологія пісочного печива оздоровчого призначенняОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Гладкова, Н. О.
2015Технологія безглютенового хліба з борошном кіноаМарцин, Т. О.; Вагіна, О. С.
2015Аналіз асортименту кондитерських кремівГасанова, А. Е.; Богомол, А. Г.
2015Удосконалення технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзиОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Ганус, І. О.
2015Уповільнення процесу черствіння булочних виробів за допомогою сухого картопляного пюреБілик, О. А.; Халікова, Е. Ф.
2015Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галетІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Приз, І. В.