Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32105
Title: | Уповільнення процесу черствіння булочних виробів за допомогою сухого картопляного пюре |
Authors: | Халікова, Е. Ф. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Білик, О. А. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Халікова Е. Ф. Уповільнення процесу черствіння булочних виробів за допомогою сухого картопляного пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Білик О. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 95. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32105 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_95.pdf | 138.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.