Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32106
Title: Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галет
Authors: Хвостенко, К. В.
Приз, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Іоргачова, К. Г.
Макарова, О. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хвостенко К. В., Приз І. В. Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галет. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Іоргачова К. Г., Макарова О. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 96.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32106
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_96.pdf138.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.