Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32103
Title: Удосконалення технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи
Authors: Степанькова, Г. В.
Ганус, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Степанькова Г. В., Ганус І. О. Удосконалення технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 93.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32103
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_93.pdf138.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.