Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1201-1210 of 2472 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Розробка технології безглютенових макаронних виробівЮрчак, В. Г.; Рожно, О. В.
2015Перспективи виробництва зернових хлібцівЗапаренко, Г. В.; Полянська, М. В.
2015Технологія яловичого фаршу, ферментованого бромеліном, і м’ясних виробів на його основіПавлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Блонська, Д. С.
2015Ферментативна обробка сировини та НВЧ-нагрівання в технології м’ясних виробівПавлоцька, Л.Ф.; Коваленко, В. О.; Цихановська, І. В.; Бершадський, Б. В.
2015Особливості використання картопляної клітковини в технологіях ковбасних виробівКамсуліна, Н. В.; Банцадзе, Б. Г.
2015Перспективний розвиток органічного виробництва в УкраїніГринченко, Н. Г.; Бондаренко, В. А.
2015Обґрунтування параметрів зберігання молочно рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотинНазаренко, І. А.; Близнюк, К. П.
2015Технологія десерту «Фондан» із підвищеним вмістом мікроелементівЖулінська, О. В.; Волкова, А. В.
2015Перспектива використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробів зі зниженою калорійністюДуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Походенко, А. І.
2015Технологія молочно-морквяного фаршу на основі концентрату зі сколотинНазаренко, І. А.; Філатова, К. С.