Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32316
Title: Перспектива використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробів зі зниженою калорійністю
Authors: Походенко, А. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Дуденко, Н. В.
Цибань, Л. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Походенко А. І. Перспектива використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробів зі зниженою калорійністю. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 139.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32316
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_139.pdf127.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.