Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32159
Title: Технологія десерту «Фондан» із підвищеним вмістом мікроелементів
Authors: Волкова, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Жулінська, О. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Волкова А. В. Технологія десерту «Фондан» із підвищеним вмістом мікроелементів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Жулінська О. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 124.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32159
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_124.pdf127.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.