Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 62.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладахЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Товма, Л. Ф.; Штриголь, С. Ю.; Рижкова, С. О.
2019Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарстваОльшанський, O. В.; Євтушенко, О.
2019Сучасний стан та перспективи розвитку гастрономічних свят та фестивалей як туристичних атракційБасюк, Д. І.; Дорощук, Б. О.
2019Маркетинг та його роль в управлінні системою готельно-ресторанного обслуговуванняЯцун, Л. М.; Дьожина, О. С.
2019Особливості оцінки туристичної конкурентоспроможності УкраїниЗабродська, Л. Д.; Григоренко, А. І.; Кравченко, О. О.
2019Аналіз понятійного апарату процесного управління підприємства сфери послугОльшанський, O. В.; Ключарьов, В. М.
2019Процесний підхід у концепції управління якістю підприємств сфери послугОльшанський, O. В.; Закшевська, О.
2019Філософія менеджменту у сфері туристичного бізнесу та харчування туристівВарипаєв, О. М.; Лаврук, В. В.
2019Процесний підхід у концепції управління проектами підприємства ресторанного господарстваОльшанський, O. В.; Панішєва, Г.
2019Оцінка управлінського потенціалу підприємстваПічугіна, Т. С.; Назаренко, С. В.; Сидоренко, О. В.