Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22745
Title: Особливості оцінки туристичної конкурентоспроможності України
Authors: Григоренко, А. І.
Кравченко, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Забродська, Л. Д.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Григоренко А. І., Кравченко О. О. Особливості оцінки туристичної конкурентоспроможності України. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Л. Д. Забродська ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 35-39.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22745
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-35-39.pdf289.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.