Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22751
Title: Процесний підхід у концепції управління якістю підприємств сфери послуг
Authors: Закшевська, О.
metadata.dc.contributor.advisor: Ольшанський, O. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Закшевська О. Процесний підхід у концепції управління якістю підприємств сфери послуг. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. O. В. Ольшанський ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 48-49.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22751
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-48-49.pdf369.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.