Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749
Title: Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства
Authors: Євтушенко, О.
metadata.dc.contributor.advisor: Ольшанський, O. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євтушенко О. Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. O. В. Ольшанський ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 46-47.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-46-47.pdf368.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.