Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749
Title: | Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства |
Authors: | Євтушенко, О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ольшанський, O. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Євтушенко О. Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. O. В. Ольшанський ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 46-47. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749 |
Appears in Collections: | Традиції та інновації харчування туристів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-46-47.pdf | 368.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.