Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 641-650 of 900 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання комплесної харчової добавки «прам» у м’ясних січених напівфабрикатахСкуріхіна, Л. А.; Маньшина, К. С.
2013Технологічна розробка курячого фаршу прирозробці паштету антистресового значенняМостова, Л. М.; Меркулова, Т. Г.
2013Контроль захисних властивостей і безпечності ковбасних оболонокОнищенко В. М.; Москальчук, О Ф. .
2013Особливості теплофізичних процесів холодильного консервування м’ясаЯнчева, М. О.; Мілько Р.
2013Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродінняПшенишнюк, Г. Ф.; Шевчук, Т. О.; Чабан, А. Б.
2013Шляхи вдосконалення технології виробництва мармеладно-пастильних виробівАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Бондарєва, А. С.
2013Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджахІоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Мирчевська, К. Г.
2013Вплив рецептурних інгредієнтів назберігання свіжості зернового хлібаПшенишнюк, Г.Ф.; Шмерига, Р. М.; Іванова, Г. С.
2013Розробка пісочного печива з використанням вторинної сировини олійного виробництваШидакова-Каменюка, О. Г.; Федотова, О. В.
2013Технологічні властивості борошна з м’якозерної пшениціІоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Ставертій, М. О.