Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 641-650 of 900 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
62
63
64
65
66
67
68
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Використання комплесної харчової добавки «прам» у м’ясних січених напівфабрикатах
Скуріхіна, Л. А.
;
Маньшина, К. С.
2013
Технологічна розробка курячого фаршу прирозробці паштету антистресового значення
Мостова, Л. М.
;
Меркулова, Т. Г.
2013
Контроль захисних властивостей і безпечності ковбасних оболонок
Онищенко В. М.
;
Москальчук, О Ф. .
2013
Особливості теплофізичних процесів холодильного консервування м’яса
Янчева, М. О.
;
Мілько Р.
2013
Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння
Пшенишнюк, Г. Ф.
;
Шевчук, Т. О.
;
Чабан, А. Б.
2013
Шляхи вдосконалення технології виробництва мармеладно-пастильних виробів
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
;
Бондарєва, А. С.
2013
Використання борошна з безамілозної пшениці в технології кексів на дріжджах
Іоргачова, К. Г.
;
Хвостенко, К. В.
;
Мирчевська, К. Г.
2013
Вплив рецептурних інгредієнтів назберігання свіжості зернового хліба
Пшенишнюк, Г.Ф.
;
Шмерига, Р. М.
;
Іванова, Г. С.
2013
Розробка пісочного печива з використанням вторинної сировини олійного виробництва
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Федотова, О. В.
2013
Технологічні властивості борошна з м’якозерної пшениці
Іоргачова, К. Г.
;
Хвостенко, К. В.
;
Ставертій, М. О.
Discover
Author
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
next >
Date issued
898
2013
Has File(s)
898
true