Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29945
Title: | Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння |
Authors: | Шевчук, Т. О. Чабан, А. Б. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пшенишнюк, Г. Ф. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шевчук Т. О., Чабан А. Б. Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 81. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29945 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_81-81.pdf | 121.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.