Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29945
Title: Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння
Authors: Шевчук, Т. О.
Чабан, А. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Пшенишнюк, Г. Ф.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевчук Т. О., Чабан А. Б. Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29945
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_81-81.pdf121.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.