Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29947
Title: Вплив рецептурних інгредієнтів назберігання свіжості зернового хліба
Authors: Шмерига, Р. М.
Іванова, Г. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Пшенишнюк, Г.Ф.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шмерига Р. М. Іванова Г. С. Вплив рецептурних інгредієнтів назберігання свіжості зернового хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г.Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 83.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29947
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_83-83.pdf121.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.