Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 491-500 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Шрот харчовий горіха волоського як цінна сировина для кондитерського виробництваШидакова-Каменюка, О. Г.; Ліннік, В.
2011Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберіганняКучерук, З. І.; Луньова, О. С.; Рєпко, Т. М.
2011Використання наноструктурованої кріопасти з моркви у технології макаронних виробівВерешко, Н. В.; Набоков, Д. О.
2011Характеристика структуроутворюючих компонентів у технологіях формованих м’ясопродуктівЯнчева, М. О.; Бабенко, А. А.
2011Аналіз технологій виробництва консервів функціонального призначення з м’яса птиціСкуріхіна, Л. А.; Ганжа, С. Г.
2011Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктівКовбаса, В. М.; Шульга, С. І.; Грегірчак, Н. М.; Шульга, О. С.
2011Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєцьДуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Броннікова, О. В.
2011Перспективи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктівГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2011Розробка рецептур січених напівфабрикатів геродієтичного призначенняПешук, Л. В.; Галенко, О.
2011Створення синбіотичного продукту в гелевій форміКапрельянц, Л. В.; Воловик, Т. М.; Гоцуленко, М. І.