Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24409
Title: Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктів
Authors: Шульга, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Ковбаса, В. М.
Шульга, С. І.
Грегірчак, Н. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шульга О. С. Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Ковбаса В. М., Шульга С. І., Грегірчак Н. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24409
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_86.pdf109.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.