Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24411
Title: Характеристика структуроутворюючих компонентів у технологіях формованих м’ясопродуктів
Authors: Бабенко, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Янчева, М. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бабенко А. А. Характеристика структуроутворюючих компонентів у технологіях формованих м’ясопродуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 87.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24411
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_87.pdf110.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.