Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24449
Title: Перспективи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктів
Authors: Бакіров, М. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бакіров М. П. Перспективи збагачення йодобілковими комплексами харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Головко Т. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 111.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24449
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_111.pdf118.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.