Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 481-490 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Перспективи використання кріопорошків для виробництва функціональних молочних виробівСімахіна, Г. О.; Старик, В. Л.; Миколів, Т. І.
2011Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменівБашта, А. О.; Стешенко, О. М.
2011Вивчення фруктово-ягідної сировини і обґрунтування її використання у виробництві функціональних продуктів харчуванняОсипова, Л. А.; Лозовська, Т. С.
2011Використання механічних методів модифікації для покращення технологічних властивостей структурованих продуктівПивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Ключко, В. О.
2011Особливості приготування морепродуктів для туристів у ресторанному харчуванніТітомір, Л. А.; Конраді, М. М.; Кравченко, М. В.
2011Вивчення кінетики екстракції гарбузової олії вуглеводневим розчинникомЧумак, О. П.; Лях, В. О.
2011Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюваннюПивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2011Удосконалення технології термостабільних наповнювачів функціонального призначенняБреславець, Т. В.; Туз, Д. І.
2011Удосконалення технології пісочного і здобного печива на основі суміші оліїСамохвалова, О. В.; Оргован, Ю. В.; Бирюченко, М. В.; Марципака, Н. І.
2011Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Сердюк, Є. Ф.