Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24740
Title: Перспективи використання кріопорошків для виробництва функціональних молочних виробів
Authors: Старик, В. Л.
Миколів, Т. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Сімахіна, Г. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Старик В. Л., Миколів Т. І. Перспективи використання кріопорошків для виробництва функціональних молочних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Сімахіна Г. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 144.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24740
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_144.pdf118.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.