Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24319
Title: Удосконалення технології пісочного і здобного печива на основі суміші олії
Authors: Оргован, Ю. В.
Бирюченко, М. В.
Марципака, Н. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Оргован Ю. В., Бирюченко М. В., Марципака Н. І. Удосконалення технології пісочного і здобного печива на основі суміші олії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 76.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24319
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_76.pdf110.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.