Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 344 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
35
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із продуктами переробки зародків пшениці
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
2014-05-22
Розвиток наукових основ ефективного керування технікою та технологією ЗТП-сушіння харчової сировини
Погожих, М. І.
;
Пак, А. О.
2014-05-22
Обліково-аналітична концепція інтегрованої інформаційної системи для цілей управління
Топоркова, О. В.
2014-05-22
Вплив інституційних провалів в освіті на національну економіку
Савицька, Н. Л.
2014-05-22
Філософські та технологічні аспекти формування назви фірмової (нової) кулінарної продукції
Касілова, Л. О.
;
Ботштейн, Б. Б.
2014-05-22
Застосування харчової добавки для приготування страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства
Ощипок, І. М.
;
Деревенко, О. А.
;
Глек, О. Ю.
;
Резніченко, А. В.
2014-05-22
Перспективи розробки композиційних продуктів на основі імітованої ікри та емульсійного соусу
Пивоваров, Є. П.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Тютюкова, Д. О.
2014-05-22
Технологія десертної продукції на основі напівфабрикату з регульованим складом сольової системи
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
2014-05-22
Оздоровчі десертні страви для закладів ресторанного господарства
Паскал, Ю. Г.
2014-05-22
Залежність кількісних характеристик технології варених ковбас від паропроникності кишкових оболонок
Онищенко, В. М.
;
Островерх, І. С.
Discover
Author
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Муравйова, О. М.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Погожих, М. І.
5
Чаговець, В. В.
4
Головко, М. П.
4
Гірінова, Л. В.
4
Землянко, Ю. В.
4
Кравцова, Т. А.
.
next >
Date issued
341
2014
1
2011
Has File(s)
342
true