Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 281-290 of 344 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
26
27
28
29
30
31
32
...
35
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Дослідження методів роботи з персоналом на підприємствах ресторанного бізнесу
Левченко, М. М.
2014-05-22
Роль стандартів сервісу в закладах індустрії гостинності
Малюк, Л. П.
;
Балацька, Н. Ю.
2014-05-22
Тенденції розвитку етнічної кухні Китаю у сфері готельно-ресторанного бізнесу
Мостова, Л. М.
;
Гізова, В. В.
2014-05-22
Система чинників впливу на управління трудовим потенціалом підприємства.
Пічугіна, Т. С.
;
Шарапова, О. М.
2014-05-22
Методи дослідження соціального стану трудового колективу підприємства
Пічугіна, Т. С.
;
Слюніна, А. Г.
2014-05-22
Консалтинг у ресторанному бізнесі
Полстяна, Н. В.
2014-05-22
Розробка переліку послуг для екологічної сертифікації в готельному господарстві
Свідло, К. В.
;
Мелікян, М. Р.
2014-05-22
Особливості мотивації на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Ткаченко, О. П.
2014-05-22
Сучасні інформаційні технології як джерело конкурентних переваг у ресторанному бізнесі
Ткачова, С. С.
2014-05-22
Шляхи підвищення конкурентопридатності готельного продукту в діловому готелі
Шевченко, В. Д.
;
Свідло, К. В.
Discover
Author
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Муравйова, О. М.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Погожих, М. І.
5
Чаговець, В. В.
4
Головко, М. П.
4
Гірінова, Л. В.
4
Землянко, Ю. В.
4
Кравцова, Т. А.
.
next >
Date issued
341
2014
1
2011
Has File(s)
342
true