Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2021
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2021
Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
2021
Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якості
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Кравчук, Т. В.
;
Лосєва, С. М.
2021
Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення
Максимова, Н. П.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
2021
Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Михайлов, В. М.
;
Павлюк, Р. Ю.
2021
Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротиновмісних овочів із використанням сучасного обладнання
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
;
Максимова, Н. П.
2021
Розробка нанотехнології білкових добавок із нуту в легкозасвоюваній формі – основи для оздоровчих продуктів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2021
Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Дудник, К. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
2021
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Пономаренко, Т. С.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
2021
Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Погарський, О. С.
Discover
Author
13
Погарський, О. С.
11
Погарська, В. В.
7
Лосєва, С. М.
6
Балабай, К. С.
5
Максимова, Н. П.
4
Михайлов, В. М.
3
Юр’єва, О. О.
2
Бессараб, О. С.
2
Дудник, К. В.
1
Кравчук, Т. В.
.
next >
Date issued
16
2021
Has File(s)
16
true