Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 14.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Бессараб, О. С.
2020
Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
2020
Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАР
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.,
;
Балабай, К. С.
;
Кумонок, І. С.
2020
Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
2020
Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населення
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В.В.
;
Максимова, Н.П.
;
Балабай, К.С.
;
Затула, А. В.
2020
Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2020
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Погарський, О. С.
2020
Розробка нового способу зберігання летких ароматичних речовин пряних овочів під час отримання оздоровчих кріодобавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Дудник, К. В.
;
Макар, Л. О.
2020
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
2020
Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
Просмотр
Автор
8
Погарська, В. В.
6
Погарський, О. С.
3
Лосєва, С. М.
2
Балабай, К. С.
2
Максимова, Н. П.
2
Михайлов, В. М.
1
Балабай, К.С.
1
Бессараб, О. С.
1
Дудник, К. В.
1
Затула, А. В.
.
дальше >
по дате выпуска
14
2020
Has File(s)
14
true