Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Перспективні напрями створення комбінованих процесів з використанням об’ємних методів нагріванняМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2020Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2020Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарський, О. С.; Михайлов, В. М.; Павлюк, Р. Ю.
2020Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочівМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.
2020Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішамиМихайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.
2021Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2021Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет із додаванням сушених овочевих наповнювачівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2021Фізична модель електромагнітного поля за об’ємом харчового продукту довільної формиМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2021Спосіб виробництва сушених цибулі та часникуМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.