Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 1563 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із продуктами переробки зародків пшениціЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.
2014-05-22Розвиток наукових основ ефективного керування технікою та технологією ЗТП-сушіння харчової сировиниПогожих, М. І.; Пак, А. О.
2014-05-22Обліково-аналітична концепція інтегрованої інформаційної системи для цілей управлінняТопоркова, О. В.
2014-05-22Вплив інституційних провалів в освіті на національну економікуСавицька, Н. Л.
2014-05-22Філософські та технологічні аспекти формування назви фірмової (нової) кулінарної продукціїКасілова, Л. О.; Ботштейн, Б. Б.
2014-05-22Застосування харчової добавки для приготування страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарстваОщипок, І. М.; Деревенко, О. А.; Глек, О. Ю.; Резніченко, А. В.
2014-05-22Перспективи розробки композиційних продуктів на основі імітованої ікри та емульсійного соусуПивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2014-05-22Технологія десертної продукції на основі напівфабрикату з регульованим складом сольової системиПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2014-05-22Оздоровчі десертні страви для закладів ресторанного господарстваПаскал, Ю. Г.
2014-05-22Залежність кількісних характеристик технології варених ковбас від паропроникності кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Островерх, І. С.