Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58233
Title: Halal food integrity: conceptual principles and analytical solutions
Authors: Garnyk, L.
Sherstyuk, O.
Shapran, E.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Garnyk L., Sherstyuk O., Shapran E. Halal food integrity: conceptual principles and analytical solutions. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 161-162.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58233
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_161-162.pdf243.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.