Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58231
Title: Обґрунтування технологічної функціональності креветок Palaemon adspersus для моделювання харчових композицій
Authors: Сидоренко, О. В.
Петрова, О. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сидоренко О. В., Петрова О. О. Обґрунтування технологічної функціональності креветок Palaemon adspersus для моделювання харчових композицій. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 157-159.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58231
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_157-159.pdf333.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.