Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи
2017
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 77 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Кейтеринг – інноваційна форма обслуговування
Кирніс, Н. І.
2017
Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів
Неклеса, О. П.
;
Коротаєва, Є. О.
;
Вовк, В. С.
;
Костигов, К. В. .
2017
Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2017
Дослідження споживних властивостей кисломолочних сирів для використання в закладах ресторанного господарства
Могутова, В. Ф.
;
Бабенко, Н. М.
2017
Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печериць
Никифоров, Р. П.
;
Чехова, Н. С.
2017
Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетів
Омельченко, С. Б.
;
Горальчук, А. Б.
2017
Апарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировини
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Козін, С. М.
2017
Тенденції дизайну основ ного виробництва в закладах ресторанного господарства
Литвиненко, Т. Є.
2017
Перспективні технології створення низькокалорійних соусів
Лаленко, Т. В.
;
Корецька, І. Л.
2017
Розвиток сфери ресторанного господарства на інноваційних засадах
Ощипок, І. М.
Discover
Author
3
Гніцевич, В. А.
3
Малюк, Л. П.
2
Гавриш, А. В.
2
Глушко, В. О.
2
Гончар, Ю. М.
2
Гринченко, Н. Г.
2
Дядюк, М. А.
2
Капліна, Т. В.
2
Козуб, В. О.
2
Кононенко, Т. П.
.
next >
Date issued
77
2017
Has File(s)
77
true