Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 77 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Кейтеринг – інноваційна форма обслуговуванняКирніс, Н. І.
2017Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типівНеклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.; Вовк, В. С.; Костигов, К. В. .
2017Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарстваКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2017Дослідження споживних властивостей кисломолочних сирів для використання в закладах ресторанного господарстваМогутова, В. Ф.; Бабенко, Н. М.
2017Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печерицьНикифоров, Р. П.; Чехова, Н. С.
2017Перспективи використання слизових субпродуктів ІІ категорії в технології паштетівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2017Апарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировиниМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Козін, С. М.
2017Тенденції дизайну основ ного виробництва в закладах ресторанного господарстваЛитвиненко, Т. Є.
2017Перспективні технології створення низькокалорійних соусівЛаленко, Т. В.; Корецька, І. Л.
2017Розвиток сфери ресторанного господарства на інноваційних засадахОщипок, І. М.