Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630
Назва: Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі
Інші назви: Increasing the effectiveness of delivery of meat products from the manufacturer to the trade network
Автори: Кривенко, Л. Ф.
Підбуцький, О. А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кривенко Л. Ф., Підбуцький О. А. Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ» (на честь 90-річчя ХНТУСГ), м. Харків, 27 березня 2020 р.; Харків, ХНТУСГ, 2020. С. 33-34
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ" (на честь 90-річчя ХНТУСГ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRTS_APV_2020_18.pdf680.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.