Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630
Название: Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі
Другие названия: Increasing the effectiveness of delivery of meat products from the manufacturer to the trade network
Авторы: Кривенко, Л. Ф.
Підбуцький, О. А.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Кривенко Л. Ф., Підбуцький О. А. Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ» (на честь 90-річчя ХНТУСГ), м. Харків, 27 березня 2020 р.; Харків, ХНТУСГ, 2020. С. 33-34
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630
Располагается в коллекциях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ" (на честь 90-річчя ХНТУСГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRTS_APV_2020_18.pdf680.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.