Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630
Название: | Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі |
Другие названия: | Increasing the effectiveness of delivery of meat products from the manufacturer to the trade network |
Авторы: | Кривенко, Л. Ф. Підбуцький, О. А. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Кривенко Л. Ф., Підбуцький О. А. Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ» (на честь 90-річчя ХНТУСГ), м. Харків, 27 березня 2020 р.; Харків, ХНТУСГ, 2020. С. 33-34 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ" (на честь 90-річчя ХНТУСГ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRTS_APV_2020_18.pdf | 680.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.