Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКривенко, Л. Ф.-
dc.contributor.authorПідбуцький, О. А.-
dc.date.accessioned2022-12-08T20:50:26Z-
dc.date.available2022-12-08T20:50:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКривенко Л. Ф., Підбуцький О. А. Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ» (на честь 90-річчя ХНТУСГ), м. Харків, 27 березня 2020 р.; Харків, ХНТУСГ, 2020. С. 33-34uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережіuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the effectiveness of delivery of meat products from the manufacturer to the trade networkuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ" (на честь 90-річчя ХНТУСГ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRTS_APV_2020_18.pdf680.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.