Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630
Title: | Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі |
Other Titles: | Increasing the effectiveness of delivery of meat products from the manufacturer to the trade network |
Authors: | Кривенко, Л. Ф. Підбуцький, О. А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Кривенко Л. Ф., Підбуцький О. А. Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ» (на честь 90-річчя ХНТУСГ), м. Харків, 27 березня 2020 р.; Харків, ХНТУСГ, 2020. С. 33-34 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630 |
Appears in Collections: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ" (на честь 90-річчя ХНТУСГ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NRTS_APV_2020_18.pdf | 680.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.