Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630
Title: Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі
Other Titles: Increasing the effectiveness of delivery of meat products from the manufacturer to the trade network
Authors: Кривенко, Л. Ф.
Підбуцький, О. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Кривенко Л. Ф., Підбуцький О. А. Підвищення ефективності доставки м`ясних виробів від виробника до торгівельної мережі: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ» (на честь 90-річчя ХНТУСГ), м. Харків, 27 березня 2020 р.; Харків, ХНТУСГ, 2020. С. 33-34
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17630
Appears in Collections:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ" (на честь 90-річчя ХНТУСГ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRTS_APV_2020_18.pdf680.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.