Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1740
Назва: Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів
Інші назви: Unconventional floury products: quantitative analysis of nutrients balance
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключові слова: нетрадиційні борошняні вироби;кількісні показники збалансованості нутрієнтів;нетрадиционные мучные изделия;количественные показатели сбалансированности нутриентов;unconventional floury products;quantitative indicators of nutrients balance
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 7-17.
Короткий огляд (реферат): Уперше здійснено кількісний аналіз збалансованості груп зв’язаних між собою нутрієнтів у дев’яти спроектованих борошняних виробах, збагачених дефіцитними нутрієнтами.
Quantitative analyses of the groups of the related nutrients balance in nine projected floury products enriched with the deficient nutrients isfirst fulfilled. It is established that the methodology proposed for the projection of floury products guarantees a high indicators of nutrients balance for three groups investigated. The best level of nutrients balancing is observed for the group of ten essential amino acids that is provided by proper mathematical modeling of ingredients content in the products receipts. The proposed approach to quantitative evaluation of the nutrients balance may be used for the analysis of other groups of the related nutrients both in floury products, as well as in expendable and daily diets, i.e. at different stages of multipurpose nutrition systems creation, including medicinal and prophylactic systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1740
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (20)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_2_3.pdf350.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.