Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821
Назва: | Сухі овочі у технології сардельок |
Інші назви: | Сухие овощи в технологии сарделек Dry vegetables in technology wieners |
Автори: | Гриньова Д. В. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 129-133. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Короткий огляд (реферат): | У статті встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза,
яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість
казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими
структурно-механічними властивостями. В статье установлено оптимальное количество порошка тыквы, которое можно использовать в рецептуре сарделек вместо казеината натриія для создания нового продукта с заданными структурно-механическими свойствами. The article set the optimum amount of pumpkin powder, which can be used in the formulation wieners natriіya caseinate instead to create a new product with desired structural and mechanical properties. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21_179_2016.pdf | 511.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.