Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГриньова Д. В.-
dc.date.accessioned2022-11-27T20:27:49Z-
dc.date.available2022-11-27T20:27:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 129-133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821-
dc.description.abstractУ статті встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза, яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими структурно-механічними властивостями.uk_UA
dc.description.abstractВ статье установлено оптимальное количество порошка тыквы, которое можно использовать в рецептуре сарделек вместо казеината натриія для создания нового продукта с заданными структурно-механическими свойствами.uk_UA
dc.description.abstractThe article set the optimum amount of pumpkin powder, which can be used in the formulation wieners natriіya caseinate instead to create a new product with desired structural and mechanical properties.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleСухі овочі у технології сардельокuk_UA
dc.title.alternativeСухие овощи в технологии сарделекuk_UA
dc.title.alternativeDry vegetables in technology wienersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21_179_2016.pdf511.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.