Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гриньова Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T20:27:49Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T20:27:49Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 129-133. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821 | - |
dc.description.abstract | У статті встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза, яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими структурно-механічними властивостями. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье установлено оптимальное количество порошка тыквы, которое можно использовать в рецептуре сарделек вместо казеината натриія для создания нового продукта с заданными структурно-механическими свойствами. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article set the optimum amount of pumpkin powder, which can be used in the formulation wieners natriіya caseinate instead to create a new product with desired structural and mechanical properties. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Сухі овочі у технології сардельок | uk_UA |
dc.title.alternative | Сухие овощи в технологии сарделек | uk_UA |
dc.title.alternative | Dry vegetables in technology wieners | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21_179_2016.pdf | 511.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.