Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821
Title: | Сухі овочі у технології сардельок |
Other Titles: | Сухие овощи в технологии сарделек Dry vegetables in technology wieners |
Authors: | Гриньова Д. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 129-133. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Abstract: | У статті встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза,
яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість
казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими
структурно-механічними властивостями. В статье установлено оптимальное количество порошка тыквы, которое можно использовать в рецептуре сарделек вместо казеината натриія для создания нового продукта с заданными структурно-механическими свойствами. The article set the optimum amount of pumpkin powder, which can be used in the formulation wieners natriіya caseinate instead to create a new product with desired structural and mechanical properties. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821 |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21_179_2016.pdf | 511.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.