Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821
Название: Сухі овочі у технології сардельок
Другие названия: Сухие овощи в технологии сарделек
Dry vegetables in technology wieners
Авторы: Гриньова Д. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 129-133.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): У статті встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза, яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими структурно-механічними властивостями.
В статье установлено оптимальное количество порошка тыквы, которое можно использовать в рецептуре сарделек вместо казеината натриія для создания нового продукта с заданными структурно-механическими свойствами.
The article set the optimum amount of pumpkin powder, which can be used in the formulation wieners natriіya caseinate instead to create a new product with desired structural and mechanical properties.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
21_179_2016.pdf511.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.