Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432
Назва: Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві
Автори: Степанькова, Галина Вячеславівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Ключові слова: хлібобулочні вироби;італійська випічка;бубличні вироби;житні
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Степанькова Г. В., Олійник С. Г. Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Харків: ХДУХТ, 2019. 36 с.
Короткий огляд (реферат): Набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок виробництва національних хлібних виробів поставлено за мету вивчення дисципліни «Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві», яка є складовою навчального плану підготовки студентів СВО магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Програмою дисципліни передбачено тільки лабораторний практикум, у ході виконання якого студенти опановують особливості технологій хліба, булочних та бубличних виробів, які є традиційними для країн ближнього та дальнього зарубіжжя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
STUHV_2019.pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.