Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14432
Title: | Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві |
Authors: | Степанькова, Галина Вячеславівна Олійник, Світлана Георгіївна |
Keywords: | хлібобулочні вироби;італійська випічка;бубличні вироби;житні |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Степанькова Г. В., Олійник С. Г. Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Харків: ХДУХТ, 2019. 36 с. |
Abstract: | Набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок виробництва національних хлібних виробів поставлено за мету вивчення дисципліни «Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві», яка є складовою навчального плану підготовки студентів СВО магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Програмою дисципліни передбачено тільки лабораторний практикум, у ході виконання якого студенти опановують особливості технологій хліба, булочних та бубличних виробів, які є традиційними для країн ближнього та дальнього зарубіжжя. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STUHV_2019.pdf | 2.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.