Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432
Название: Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві
Авторы: Степанькова, Галина Вячеславівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Ключевые слова: хлібобулочні вироби;італійська випічка;бубличні вироби;житні
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Степанькова Г. В., Олійник С. Г. Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Харків: ХДУХТ, 2019. 36 с.
Краткий осмотр (реферат): Набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок виробництва національних хлібних виробів поставлено за мету вивчення дисципліни «Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві», яка є складовою навчального плану підготовки студентів СВО магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Програмою дисципліни передбачено тільки лабораторний практикум, у ході виконання якого студенти опановують особливості технологій хліба, булочних та бубличних виробів, які є традиційними для країн ближнього та дальнього зарубіжжя.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
STUHV_2019.pdf2.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.