Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Степанькова, Галина Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T20:00:43Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T20:00:43Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Степанькова Г. В., Олійник С. Г. Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Харків: ХДУХТ, 2019. 36 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432 | - |
dc.description.abstract | Набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок виробництва національних хлібних виробів поставлено за мету вивчення дисципліни «Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві», яка є складовою навчального плану підготовки студентів СВО магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Програмою дисципліни передбачено тільки лабораторний практикум, у ході виконання якого студенти опановують особливості технологій хліба, булочних та бубличних виробів, які є традиційними для країн ближнього та дальнього зарубіжжя. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | італійська випічка | uk_UA |
dc.subject | бубличні вироби | uk_UA |
dc.subject | житні | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
STUHV_2019.pdf | 2.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.