Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина Вячеславівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.date.accessioned2022-11-18T20:00:43Z-
dc.date.available2022-11-18T20:00:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтепанькова Г. В., Олійник С. Г. Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Харків: ХДУХТ, 2019. 36 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432-
dc.description.abstractНабуття студентами теоретичних знань та практичних навичок виробництва національних хлібних виробів поставлено за мету вивчення дисципліни «Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві», яка є складовою навчального плану підготовки студентів СВО магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Програмою дисципліни передбачено тільки лабораторний практикум, у ході виконання якого студенти опановують особливості технологій хліба, булочних та бубличних виробів, які є традиційними для країн ближнього та дальнього зарубіжжя.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectіталійська випічкаuk_UA
dc.subjectбубличні виробиuk_UA
dc.subjectжитніuk_UA
dc.titleСучасні тенденції у хлібопекарському виробництвіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
STUHV_2019.pdf2.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.