Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432
Title: Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві
Authors: Степанькова, Галина Вячеславівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Keywords: хлібобулочні вироби;італійська випічка;бубличні вироби;житні
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Степанькова Г. В., Олійник С. Г. Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Харків: ХДУХТ, 2019. 36 с.
Abstract: Набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок виробництва національних хлібних виробів поставлено за мету вивчення дисципліни «Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві», яка є складовою навчального плану підготовки студентів СВО магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Програмою дисципліни передбачено тільки лабораторний практикум, у ході виконання якого студенти опановують особливості технологій хліба, булочних та бубличних виробів, які є традиційними для країн ближнього та дальнього зарубіжжя.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14432
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STUHV_2019.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.