Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133
Назва: | Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом |
Автори: | Шеін, К.Ю. Денисенко, А.А. |
Науковий керівник : | Селютіна, Г.А. |
Ключові слова: | бар;малосольні огірки;бар у малосольних огірках;низькотемпературний безрозсільний способ |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Шеін К. Ю., Денисенко А. А. Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 80. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shein_denisenko_stor80_2022.pdf | 206.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.