Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14133
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Селютіна, Г.А. | - |
dc.contributor.author | Шеін, К.Ю. | - |
dc.contributor.author | Денисенко, А.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T17:01:33Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T17:01:33Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Шеін К. Ю., Денисенко А. А. Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 80. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | бар | uk_UA |
dc.subject | малосольні огірки | uk_UA |
dc.subject | бар у малосольних огірках | uk_UA |
dc.subject | низькотемпературний безрозсільний способ | uk_UA |
dc.title | Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shein_denisenko_stor80_2022.pdf | 206.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.