Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСелютіна, Г.А.-
dc.contributor.authorШеін, К.Ю.-
dc.contributor.authorДенисенко, А.А.-
dc.date.accessioned2022-11-17T17:01:33Z-
dc.date.available2022-11-17T17:01:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШеін К. Ю., Денисенко А. А. Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 80.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectбарuk_UA
dc.subjectмалосольні огіркиuk_UA
dc.subjectбар у малосольних огіркахuk_UA
dc.subjectнизькотемпературний безрозсільний способuk_UA
dc.titleВміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способомuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shein_denisenko_stor80_2022.pdf206.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.