Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133
Название: | Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом |
Авторы: | Шеін, К.Ю. Денисенко, А.А. |
Научный руководитель: | Селютіна, Г.А. |
Ключевые слова: | бар;малосольні огірки;бар у малосольних огірках;низькотемпературний безрозсільний способ |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Шеін К. Ю., Денисенко А. А. Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 80. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shein_denisenko_stor80_2022.pdf | 206.89 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.