Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133
Название: Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом
Авторы: Шеін, К.Ю.
Денисенко, А.А.
Научный руководитель: Селютіна, Г.А.
Ключевые слова: бар;малосольні огірки;бар у малосольних огірках;низькотемпературний безрозсільний способ
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Шеін К. Ю., Денисенко А. А. Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 80.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shein_denisenko_stor80_2022.pdf206.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.