Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14133
Title: | Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом |
Authors: | Шеін, К.Ю. Денисенко, А.А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Селютіна, Г.А. |
Keywords: | бар;малосольні огірки;бар у малосольних огірках;низькотемпературний безрозсільний способ |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Шеін К. Ю., Денисенко А. А. Вміст бар у малосольних огірках, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 80. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14133 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_shein_denisenko_stor80_2022.pdf | 206.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.