Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040
Title: | Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки |
Authors: | Дєтскова, Д.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В.В. Лосєва, С.М. |
Keywords: | нанодобавки;оздоровчі нанодобавки;пряні овочі;кріогенна обробка |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Дєтскова Д. О. Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 72. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dyetskova_stor72_2022.pdf | 154.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.